Vragen? Mail ons info@the-fudge-factory.com
                                     
Sorteer op:
 
 

Koop een reep en wij doneren € 2,- per reep aan dit fantastische doel!!!!!

https://dierenwelzijnwalcheren.nl/


Over ons

Eind 2016 werd dierenvoedselbank Walcheren als facebookgroep opgericht. In 2017 werden wij een stichting met ANBI status. Inmiddels voorzien wij honderden dieren van Walcherse minima tijdens een wekelijkse uitgifte van dierenvoer en -benodigdheden.

Nadat in 2019 de gemeente Vlissingen zonder dierenambulance kwam te zitten, gaan wij half april in dit ontstane gat springen. 
Daarom is per 2020 een naamsverandering en statuten wijziging toegepast.

Naast de dierenvoedselbank en dierenambulance hebben wij de intentie om nog dit jaar castratie acties te organiseren, een zoekteam te vormen voor vermiste dieren en vang- en TNR acties op te zetten.

We proberen met alle regionale en waar nodig, nationale dierenorganisaties samen te werken om zo het welzijn van de dieren te verbeteren.
 

Dierenambulance

Per medio april 2020 rijdt de dierenambulance van Stichting Dierenwelzijn Walcheren op meldingen over dieren die hulp nodig hebben. Dit betreft dieren die ziek en/of gewond of zwervend zijn. Wij rijden zowel voor dieren die een baasje hebben, als voor zwervende dieren die directe hulp nodig hebben. 
Wij proberen altijd de eigenaar van het dier te achterhalen.

Tarieven zijn per 5 april bekend!
 

Dierenvoedselbank

Dierenwelzijn Walcheren vindt dat huisdieren niet de dupe mogen worden van de financiële situatie van hun baasjes. De financiële situatie -hoe de mensen ook daarin zijn terecht zijn gekomen- mag nooit de reden zijn dat mensen gedwongen afscheid moeten nemen van hun geliefde huisdier.
Onze dierenvoedselbank helpt deze mensen door het verstrekken van een deel van het voer voor de dieren..

 

Momenteel biedt de Dierenvoedselbank hulp aan mensen die wonen in de gemeenten Veere, Middelburg en Vlissingen. Het gaat daarbij in de eerste instantie om het verstrekken van diervoeding. 

De uitgifte van het huisdierenvoedsel vindt een keer per week plaats. De precieze dagen en tijden worden op de besloten pagina van Facebook bekendgemaakt. De mensen die gebruik maken van de Dierenvoedselbank kunnen aangeven of zij mee willen loten op het aangeboden voer. Soms worden ook dierbenodigdheden aangeboden op deze pagina.

Wij gebruiken 
 
om de gebruikerservaring te verbeteren
of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN