coffee and sweets en the fudge factory banner 1

Fudge chocola


Fudge chocola

Zin in een heerlijke zoete versnapering? Worden het weer chips en koekjes, of wil je iets anders proberen? Wij van de fudge factory weten het wel. Je kunt bij ons alle denkbare soorten fudge kopen. Van fudge met alcohol tot fudge zonder alcohol en van fudge met chocola tot fudge met karamel. Je vindt al deze fudges op onze website en kunt deze gemakkelijk bestellen. Dit doe je al vanaf 100 gram, maar je kunt ook groter inkopen. Dat is wel zo handig als je een feestje geeft en je gasten wil verwennen, maar ook als je het voor jezelf koopt. Onze fudge is namelijk zo lekker dat we denken dat 100 gram niet genoeg is. Verder bespaar je ook nog eens geld als je groot inslaat. Wij bezorgen vanaf €50,- namelijk helemaal gratis.
 

Wat voor soorten fudge met chocola verkopen wij?

Wij als fudge factory, verkopen veel verschillende smaken. Je kan bij ons diverse soorten fudge met chocola kopen, zoals fudge met vanille, chocola en donkere chocola. Deze fudges worden allemaal met de hand gemaakt, dus wij kunnen je verzekeren dat de fudge met chocola die je bij ons koopt van de beste kwaliteit zal zijn. Naast fudge met chocola kun je bij ons ook fudge met karamel kopen.Wij verkopen klassiekers, zoals fudge met karamel-zeezout en fudge met kaneel. Wij verkopen ook smaken die je misschien nog niet eerder hebt gehoord. zoals fudge met drop of met pandan en rozensiroop. Hoewel deze smaken misschien een beetje gek klinken, smaken ze echt heerlijk. Voor al je fudge met chocola of andere smaken ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wat kun je nog meer bij ons kopen?

Naast al onze heerlijke fudge kun je ze ook nog in de vorm van een reep kopen. Deze repen zijn in allerlei smaken te koop, maar hiervan hebben wij ook vegan opties in onze webshop staan. Je kan ook een brievenbusdoosje kopen voor jezelf, vrienden of familie. Je krijgt dan een brievenbusdoosje vol met allerlei soorten fudge door de brievenbus. Dit is dus een perfect cadeau. Kijk dus vooral rond op onze website en kies wat lekkers uit.
 
Wij gebruiken 
 
om de gebruikerservaring te verbeteren
of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN