coffee and sweets en the fudge factory banner 1

Fudge Factory


Fudge factory

Onze naam zegt het eigenlijk al. Wij zijn de fudge factory en wij verkopen heerlijke fudge. Je kan naast de fudge die je wellicht gewend bent, bij ons ook fudge repen kopen. Dit is het heerlijke en zachte van fudge, maar dan in de vorm van een reep. Wij verkopen, als fudge factory, vele soorten fudge. Wij verkopen o.a. fudge met chocola, maar ook fudge met karamel en vele andere smaken. Zo zijn wij er bijna zeker van, dat er altijd wel iets voor jou tussen zit. Als je fudge bij ons besteld, kan je er zeker van zijn dat de fudge van zeer goede kwaliteit is. Wij van de fudge factory maken namelijk al onze fudge zelf en met de hand. We hopen dat je een keer bij ons fudge komt bestellen.

Wat voor smaken verkopen wij bij de fudge factory?

Zoals al gezegd, verkopen wij diverse soorten fudge. Zo verkopen wij verschillende soorten fudge zonder alcohol, maar ook een aantal met alcohol. Denk bij fudge zonder alcohol aan lekkere amandelfudge of probeer eens en koop dropfudge. Uiteraard hebben wij ook veel smaken die je waarschijnlijk al eens hebt gezien. Denk dan aan fudge met karamel zeezout of fudge met karamel. Deze zijn wel het meest bekend. Bij fudge met alcohol kun je denken aan fudge, gemaakt met Jack Daniels of Baileys. Je kunt het vaak zo gek niet bedenken of wij hebben het bij de fudge factory. Naast fudge met karamel en eventueel alcohol, kun je uiteraard ook bij ons terecht voor fudge met chocola. Denk dan aan pecan fudge of fudge met heerlijke vanille en lekkere chocola. Met al deze keuzes kunnen wij, van de fudge factory, het ons bijna niet voorstellen dat er niets voor jou tussenzit.

Waarom zou je bij de fudge factory je lekkernijen kopen?

Wij maken al onze fudge met de hand, waardoor we kunnen garanderen dat al onze fudges van goede kwaliteit zijn. Verder kun je ons ook inschakelen als je een cadeau zoekt voor vrienden of familie. Zo verkopen wij brievenbusdoosjes met fudge die wij voor jou maken, versieren en opsturen. Je kan zelf aangeven of je er alcohol in wil of niet en kan jij je eigen doosje versieren. Je kan kiezen uit verschillende stickers en kan je een eigen persoonlijke tekst mee laten sturen.

 
Wij gebruiken 
 
om de gebruikerservaring te verbeteren
of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN